Szolgáltatásaink

Könyvvitel: klasszikus főkönyvi és folyószámla könyvelési feladatok elvégzése a mindenkor hatályos magyar jogszabályi előírások, számviteli és adótörvények szerint irodánkban vagy ügyfeleink telephelyén. (részletes leírás)

Bér- és munkaügy: teljeskörű bérszámfejtés és TB ügyintézés.

Adózás: az adózással kapcsolatos teljes adminisztráció, adóbevallások elkészítése, kapcsolattartás, képviselet az adóhatóság előtt.

Adó- és gazdasági tanácsadás: adótanácsadás, cégalapítás, cégvásárlás, cégértékelés.

Stratégiai- és üzletviteli tanácsadás: cégek, üzleti tevékenységek átvilágítása a megbízó céljainak és szempontjainak alapján, szervezetfejlesztés, cégcsoport struktúra racionalizálása.

Hiteltanácsadás, hitelügyintézés: ingatlanvásárlási- és szabadfelhasználású jelzáloghitelek, kis- és középvállalkozási hitelek, strukturált finanszírozások.

A fent részletezett szolgáltatásokat alapesetben saját rendszerünkkel saját telephelyünkön végezzük, ugyanakkor külön megállapodás keretében nyitottak vagyunk rendszerünk ügyfelünk telephelyére történő telepítésére és munkavégzésre.

Kizárólag legális szoftverekkel dolgozunk. Az általunk telepített és használt eszközökön futó szoftverek jogtisztaságáért, a szoftverek folyamatos aktualizálásáért felelősséget vállalunk.

Ügyfeleink adatait, bizonylatait bizalmasan kezeljük. Az adatbiztonságról, az adatok rendszeres mentéséről és archiválásáról gondoskodunk. A bizalmas és biztonságos adatkezelésért, illetve munkánk minőségéért anyagi felelősséget vállalunk.

Consulente Kft. • 1145 Budapest, Újvilág u. 50-52. • info@consulente.hu • Tel.: +36-1-262-5349